| Topic za smejanje | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
ˇ*~MiRa~*ˇ Radin FAN
Broj poruka : 993 Godina : 28 Lokacija : U oblacima Datum upisa : 01.04.2008
| Naslov: Topic za smejanje Sre Apr 02, 2008 8:34 pm | |
| Ovde pisite viceve, anegdote, i ostale smesne stvari, pisite i skolske bisere, ali molim bez crnog humora, i bez spama! | |
|
| |
ˇ*~MiRa~*ˇ Radin FAN
| Naslov: Re: Topic za smejanje Sre Apr 02, 2008 8:40 pm | |
| Sretnu se dva pijanca. Prvi: - Oprostite, mogu li proći između vas dvojice? - Svakako, ali samo jedan po jedan. _______________________________
Zašto plavuša pere veš na dnu mora? Zato što Ariel pere dubinski. _______________________________
Zašto su tri prašćiča pobjegla od kuće? Jer su im starci svinje. _______________________________
Zašto plauša ulijeva vodu u kompjuter? Zato jer želi surfati. _______________________________
Zašto Muju nosi pidžamu dok vozi motor? Da bolje legne u zavoju! _______________________________
Zašto murjaci idu u patrolu po dvojica? Jedan zna čitati, a drugi pisati. _______________________________
Zašto se četiri policajca svađaju prije nego što uđu u auto? Tko će sediti pored prozora. _______________________________
Zašto ćelavac cijeli dan provede pred ogledalom? Ne zna koju da si frizuru složi! _______________________________
P.S. Sorry svim plavusama... | |
|
| |
ˇ*~MiRa~*ˇ Radin FAN
| Naslov: Re: Topic za smejanje Pet Apr 04, 2008 10:54 am | |
| Ewo malo Skolskih Bisera.
Stefan:"Imam pedeset bedzeva!" Goran:"Ma, ja imam hiljadu takvih." Gigo(ozbiljno):"A, ja imam sto!" (hteo je reci da ima vise od Gorana..) _____________________________
Pre nego sto su ga osvojili Turci, Carigrad je bio glavni grad Yugoslavije!
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Topic za smejanje Pet Apr 04, 2008 3:21 pm | |
| Pita Mujo Fatu: -Hoces da se igramo Velikog Brata? Fata,sva srecna,odgovara: -Hocu,Mujo,hocu. A Mujo ce na to: -Fato,govori Veliki Brat!Imas 2 minute da napustis kucu! |
|
| |
Sexy girl VIP foruma
Broj poruka : 1304 Godina : 31 Lokacija : In_My_World... Datum upisa : 01.04.2008
| Naslov: Re: Topic za smejanje Pet Apr 04, 2008 5:49 pm | |
| Idu plavusa i crnka zajedno autom... Pita plavusa: -Sto smo stali? Crnka odgovara: -Pa nestalo je benzina... Plavusa ce na to: -I jesi ti pametna ja bi nastavila voziti! | |
|
| |
ˇ*~MiRa~*ˇ Radin FAN
| Naslov: Re: Topic za smejanje Sub Apr 05, 2008 9:21 pm | |
| Sest istina o zivotu: 1. Ne mozes dotaci sve svoje zube svojim jezikom. 2. Svi idioti nakon citanja prve istine to i pokusaju. 3. Prva istina je laz. 4. Sad sesmejes jer shvatas da si idiot. 5. Uskoro ces ovo poslati sledecem idiotu. 6. I dalje je smesak na tvom licu jer znas da ces od nekog napraviti idiota! | |
|
| |
ˇ*~MiRa~*ˇ Radin FAN
| Naslov: Re: Topic za smejanje Sub Apr 05, 2008 11:13 pm | |
| Mujo na kvizu "Tko želi biti milijunaš" odgovara na pitanje za nekol'ko tisuća. Tarik pročita pitanje koje glasi:
Koji je glavni grad Hrvatske: a) Knin b) Zagreb c) Sisak d) Split
Mujo se misli i misli... - Ja bih ipak pozvao pomoć, iskoristio bih džokera "zovi" pa bi pozvao svog prijatelja Sulju. - Uredu, pozvat ćemo vašeg prijatelja Sulju. - odgovara Tarik. - Halo, Suljo? Ovdje Tarik Filipović. Vaš prijatelj je zapeo na jednom pitanju pa izvolite, imate 30 sekundi. - Zdravo Suljo, šta ima? - upita Mujo. - ... Kako su ti Fata i djeca, imal' šta novo?
I tako teče priča dok ne istekne 30 sekundi, sirena se oglasi, a Mujo ga ne upita glede pitanja. Tarik upita: - Pa dobro Mujo, zašto nisi pitao Sulju za odgovor? - Ma šta ću ga pitat', znam ja odgvor, al' sam iskoristio priliku da se čujem s njim u Australiji. | |
|
| |
taca_neca Prolaznik
Broj poruka : 32 Datum upisa : 01.04.2008
| Naslov: Re: Topic za smejanje Sre Apr 09, 2008 3:10 pm | |
| ulazi svinja u kafanu na stakama i kaze ko je narucio svinjske kolenice mamicu mu..... ps izvinjavam se za tacke i zareze nemam ovde toga u igraonici | |
|
| |
ˇ*~MiRa~*ˇ Radin FAN
| Naslov: Re: Topic za smejanje Uto Apr 15, 2008 10:33 am | |
| | |
|
| |
Muris Zagrejan
Broj poruka : 339 Godina : 40 Lokacija : Bled,Slovenija-Malinska u srcu Datum upisa : 01.04.2008
| Naslov: Re: Topic za smejanje Pet Maj 02, 2008 9:33 pm | |
| Pukla Muji guma na autu pa krenuo zamijenjati,kad u tom trenutku naiđe njegov jaran Haso,pa ga upita: Bolan,Mujo šta to radiš. a Mujo njemu odgovori: Pa skidam gumu,šta bi radio. Istom Haso uzme kamen pa grummmm u šoferšajbu. a Mujo sav izbezumljen ga upita: pa šta to radiš,čovječe. a Haso njemu odgovori: pa kad ćeš ti gume ja ću kazetofon. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Topic za smejanje | |
| |
|
| |
| Topic za smejanje | |
|